Coachen met behulp van het paard

Paarden zijn erg goede leermeesters. Dat ervaar ik zelf iedere keer weer, als ik aan het werk ben met Yuri of Bink. Paarden communiceren door middel van lichaamstaal. Ze zijn een meester in het herkennen hoe jij je voelt, in het scannen van onze lichaamstaal. Wij mensen zijn ons vaak niet bewust van deze lichaamstaal. We stralen uit wat we van binnen voelen, maar doen of zeggen iets heel anders. Dat werkt verwarrend. Niet alleen voor het paard, maar ook voor de mensen in je omgeving. Omdat het paard zowel een prooi- als een kuddedier is, zal het altijd ervoor zorgen dat de kudde sterk blijft. Dit doen ze door het gedrag wat niet duidelijk is, te spiegelen. Door dit spiegelen krijg je als kind of als volwassene veel inzicht in jezelf.

Door ervaring leer je snel, dat geldt voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Je krijgt inzicht in je eigen handelen en je kunt in een veilige setting het nieuw geleerde gaan toepassen. Hoe mooi is dat?

Download
Folder coachen met behulp van het paard
Wil je meer lezen over coachen met paarden en hoe een sessie eruit ziet. Lees dan de folder.
folder.pdf
Adobe Acrobat document 841.5 KB

IET Behandeling

Een Integrated Energy Therapie (IET) behandeling, is een ondersteunend proces. Het is een krachtige helende methode van deze tijd. Emoties die je meemaakt in je leven, kun je niet in 1 keer verwerken. Deze onverwerkte emoties kunnen voor blokkades zorgen in je lichaam. Je krijgt dan fysieke klachten, zoals stress, hoofdpijn, vermoeidheid of emotionele klachten. Met een IET behandeling wordt de negatieve energie afgevoerd en krijg je de positieve energie weer terug. Dit gebeurt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Daarbij gebruik ik mijn “lijntje” met boven en krijg ik informatie voor je door, die je inzicht geven in je patronen of in je eigen handelen. 

 

Ook voor dieren is een IET behandeling heel fijn zijn. Sommige gedragsproblemen van het dier hebben te maken met blokkades in het lichaam of met blokkades van de baas. Een IET behandeling zal hier vaak meer duidelijkheid over geven.

Een IET behandeling voor dieren biedt ondersteuning wanneer een dier:

  • angst of stress heeft
  • gedragsproblemen heeft
  • moeite heeft met veranderingen
  • lusteloos is
  • (heel) onrustig is

De band tussen mens & dier wordt op een positieve manier bekrachtigd.

 

 

 


hoe verloopt een iet behandeling?

We starten met een gesprekje en iets te drinken. Daarna ga je gekleed liggen op een behandeltafel met een dekentje over je heen. Er wordt op 12 plekken op je lichaam gewerkt. Elke plek staat voor een andere emotie en werkt op andere organen. Tijdens de behandeling krijg ik informatie over je door, die ik meteen naar je uitspreek. Dat kunnen boodschappen zijn uit het verleden, het heden of de toekomst. Deze informatie komt zowel uit mezelf of het zijn boodschappen van overledenen. Deze informatie zal vaak tot (nieuwe) inzichten brengen en zal je helpen in je leerproces. Het komt ook voor dat ik boodschappen doorkrijg voor mensen uit je naaste omgeving.

 

Dat proces gaat de hele behandeling door. Als ik mezelf open stel tijdens de behandeling en fungeer als "doorgeefluik" uit zich dat bij mij lichamelijk in gapen en lucht die omhoog borrelt.

 

Een sessie is voor jou vooral ontspannen, maar af en toe kunnen er emoties passeren. Die mogen er zijn en zullen weer verdwijnen. Omdat ik je op verschillende lagen behandel, komt er aan bod wat je op dat moment nodig hebt en wat opgeruimd kan worden.

 

Na afloop kun je vermoeid zijn of je juist heel energiek (lichter) voelen. Het is belangrijk dat je die dag en de dag erna voldoende water drinkt. Je kunt ook meer dromen dan normaal. Een behandeling kan zeker nog tot een week doorwerken.

 

Je kunt de sessie opnemen, om thuis de informatie die je krijgt nog eens na te luisteren. 

 

Houd er rekening mee dat een consult al gauw 1 1/2 tot 2 uur in beslag neemt. Bij kinderen en dieren is dit maximaal een uur.


(Foto) reading

Bij het lezen van een foto, maak ik contact op energetisch niveau. Omdat ik mij dan open stel voor de ander, krijg ik informatie door. Deze informatie schrijf ik op en die zal ik je per mail toesturen.

Ik werk met een fotoreading met een recente foto waar je alleen op staat. De foto kun je me mailen.

 

De fotoreading gebruik ik altijd bij kinderen. In plaats van een intake gesprek met de ouders, doe ik een fotoreading. Daarna kijken we samen wat de beste weg is om te starten. Soms meteen met het kind, maar soms ook eerst met (een van) de ouders. 

 

Voor dieren kan een fotoreading ook heel zinvol zijn. Als het dier bijvoorbeeld vervelend gedrag laat zien of omdat het om wat voor reden dan ook niet lekker in zijn vel zit. Het dier spiegelt zijn baasje. Dus het kan zijn dat er tijdens een fotoreading van het dier, ook informatie voor de eigenaar doorkomt. Het geeft inzicht en een kans om elkaar beter te begrijpen. 


behandeling op afstand

Alles is energie. Wanneer ik me open stel voor jouw energie, dan maak ik contact en kan ik ook op afstand je een IET behandeling geven.

Het kan zijn dat je ver weg woont en niet in de gelegenheid bent om persoonlijk naar mij toe te komen.

 

Dit verloopt hetzelfde als de IET behandeling in de praktijk. Ik werk nu alleen op afstand. Alles wat ik dan doorkrijg schrijf ik op en dit mail ik naar je.

 


Ik ben geen (dieren) arts en zal dan ook geen diagnose stellen.

Lichamelijke klachten kunnen worden uitgesloten door een arts.

Reguliere en alternatieve zorg zijn een mooie aanvulling op elkaar.

En sluiten elkaar zeker niet uit.