Fotoreading

Een fotoreading kun je zien als een soort intake. Bij kinderen (onder de 15 jaar) start ik altijd eerst met een fotoreading. Ik ben hier mee gestart, omdat ouders vaak bij mij kwamen met een hulpvraag. Tijdens de sessies bij de paarden of in de praktijk, kwam ik er al snel achter dat de hulpvraag, de hulpvraag eigenlijk niet is. Maar dat de hulpvraag vaak in een dieper laagje zit. 

 

Met behulp van een fotoreading kan ik makkelijk contact maken in de energie met degene die op de foto staat. Op deze manier kom ik makkelijker tot de kern, omdat kinderen het vaak ook moeilijk vinden om allemaal te vertellen wat hen nou dwarszit of waarom ze zich niet zo fijn voelen. 

 

Bij mij hoef je het dus niet uit te leggen. Ik lees je foto, maak contact met je en vanuit daaruit gaan we kijken wat er nodig is. Heel vaak start ik met 1 van de ouders in de praktijk, omdat er vaak patronen of overtuigingen in het familiesysteem zitten, wat het kind onbewust met zich meedraagt. Soms is het dan nog nodig om ook het kind zelf te zien, als het bijvoorbeeld last heeft van een laag zelfbeeld, faalangst of de lat heel hoog legt voor zichzelf of moeilijk aansluiting met andere kinderen kan vinden. 

 

Kinderen nodig ik vaak bij de paarden uit voor een sessie. Of in combinatie met een healing en dan naar de paarden. Ik volg ook hier heel duidelijk mijn intuïtie en mijn gidsen. 

 

Dieren

Ook voor dieren is het soms fijn om een fotoreading te laten doen. Ze laten soms bepaald gedrag zien wat je niet fijn vindt, of ze luisteren slecht en doen lekker wat ze zelf willen. 

Je dier heeft altijd een bepaalde boodschap met zijn gedrag. Hij of zij wil graag het baasje van alles leren. Wij mensen communiceren anders, en zien deze spiegelingen niet altijd. Om elkaar beter te begrijpen en te begrijpen waar het vervelende of lastige gedrag vandaan komt, kan een fotoreading hier duidelijkheid in geven. En geef ik jullie handvaten waardoor jullie elkaar weer beter gaan begrijpen. 

 

Dit is een duidelijke foto om te gebruiken voor een fotoreading. Ik kan haar ogen goed zien en ze staat er alleen op. Zodat ik zeker alleen haar energie oppik.