Hoe werkt het

Er is meer tussen hemel en aarde, dat wist ik eigenlijk als kind al wel. Alleen hoe en wat dat wist ik natuurlijk niet. We zijn allemaal opgevoed met het idee dat wat we kunnen zien en waarnemen, we ook moeten kunnen aanraken, dat is het enige dat er is. Maar alles is energie, en bij sommige mensen voel je je prettig en bij anderen helemaal niet. Hoe kan dat, en kan iedereen dat? 

 

Voor mij was het heel normaal dat je kan voelen hoe een ander zich voelt. Inmiddels weet ik dat dat niet voor iedereen zo werkt. Het is niet dat niet iedereen het kan, alleen zijn we ons lijntje met de "andere" wereld vergeten. Waardoor je niet goed meer kan voelen hoe je je  voelt en we leren van kleins af aan om te leven vanuit ons hoofd. We sluiten ons af van ons gevoel en doen niet meer waar we echt blij van worden. We raken ons zelf een beetje kwijt, met als gevolg dat we gaan vastlopen in ons leven. Op werk, privé of in relaties met anderen of met jezelf... 

Dat is vaak het moment dat je bij mij komt....

 

Het is nu duidelijk voor mij, wat ik hier kom doen. Ik mag je weer gaan leren hoe je in contact met jezelf of eigenlijk in contact met je ziel komt. Je ziel gaat al vele levens met je mee en is heel wijs. Dus de sleutel zit in jou. Ik maak je bewust van wat je doet, van wat je patronen zijn, en ook zeker welke systemen er in jouw familie zitten. Zodat je dingen weer los kan laten, terug kan geven of kunt opruimen. 

 

We hebben vaak (nog) geen idee wat patronen, overtuigingen en familiesystemen voor een impact hebben op ons leven van nu. Wat weten we nu eigenlijk nog van onze opa's en oma's en daar weer de ouders van. Welke overtuigingen zitten er in het gezin waar je bent opgegroeid. Het speelt allemaal mee in hoe we ons leven inrichten, op hoe we reageren op anderen, op wat je van jezelf vindt. Daar wil ik je graag bewust van maken. Zodat je kan leren om andere keuzes te maken in je leven. Keuzes waar je blij van wordt en geen keuzes meer, die je maakt vanuit je hoofd, omdat het zo hoort, of omdat je het zo geleerd hebt. 

 

Samen met mijn gidsen en jouw gidsen, ga ik kijken wat er komt. Wat is er op dit moment nodig om je weer in je kracht te zetten, om je weer dat duwtje te geven, dat je weer op je eigen pad komt.       

Hoe ziet een sessie eruit?

Ik voel in wat er nodig is: een healing of een gesprek. We gaan naar de kern en de sessie zal ongeveer 50 minuten duren. 

Dit heeft een positief effect! De info die je krijgt is behapbaar, hierdoor blijft het overzichtelijk en kun je makkelijker de stappen maken die er nodig zijn. 

 

Mocht je zelf specifieke vragen hebben of een bepaald thema / rode draad in je leven, dan kun je dit vooraf bedenken en mee nemen naar de sessie. 

 

Je mag de sessie opnemen. Dan kun je daarna thuis het nog een keer luisteren en eventueel uitschrijven.