Cursus Paramedisch en psychosociaal mediumschap afgerond

Afgelopen tijd heb ik me bezig gehouden met deze cursus. Het is fijn, helend en verhelderend om de focus goed op jezelf te leggen. Ook ik heb natuurlijk de lessen in dit leven, die ik mag leren. En het ging diep deze cursus, maar het heeft mij veel nieuwe en mooie inzichten gegeven in mijzelf, maar ook hoe ik mijn praktijk verder vorm ga geven. 

 

In deze cursus heb ik geleerd, dat communiceren met jezelf of eigenlijk met de signalen die je lichaam je geeft, heel belangrijk is. Heel vaak in ons drukke leventje, moeten we van onszelf zoveel, dat we niet bewust aan het voelen zijn, we rennen maar door. Toch is het heel belangrijk om naar deze signalen van je lijf te luisteren, want op deze manier kun je de inzichten of boodschappen van je lichaam beter interpreteren en kun je dus het echte ziek zijn of bijvoorbeeld een burn out voorkomen. Ziek zijn heeft een functie, als je er op die manier naar gaat kijken, kun je ervan leren. En kun je patronen gaan veranderen. 

 

Je gaat op een dieper niveau contact maken met jezelf, want alle wijsheid zit al in je. Dat geldt voor iedereen. Mijn rol in deze sessie is dat ik je ernaar toe breng, dat ik de brug ben, tussen jezelf en je blokkades of thema's. De blokkades die er zitten of de thema's waar je steeds tegen aan loopt, kunnen voor lichamelijke klachten gaan zorgen. Door samen naar de oorzaak te gaan, kun je ze dan ook echt gaat voelen en ervaren, waardoor je beter in staat bent, om deze blokkades of thema's los te laten. 

 

Met thema's bedoel ik eigenlijk de rode draad in je leven. Je denkt vaak, nu heb ik dit onder controle en dan toch loop je er weer tegen aan. Je gaat steeds op een dieper laagje voelen wat je mag loslaten. 

 

Thema's kunnen zijn: angst, onzekerheid, niet goed genoeg zijn, afwijzing, eenzaamheid enz. Blokkades of lichamelijke klachten kunnen zijn: hoofdpijn, buikpijn, last van je gewrichten, rugpijn enz. 

 

Deze manier werkt snel en effectief, dat heb ik nu al ervaren. Een sessie duurt een uur. 

      

De praktijkruimte in de boerderij

de paarden zijn verhuisd

20 april 2019 is Yuri naar de boerderij verhuisd.

Yuri heeft een nieuw maatje Bink!

Op de foto hun eerste kennismaking op de boerderij. 

Ze hebben het samen erg gezellig!

We zijn verhuisd

Per 5 maart 2019 gaan we verhuizen naar Hauwert 125 in Hauwert.

 

We hebben deze mooie, oude boerderij gekocht, die we helemaal aan het verbouwen zijn. 

Met daarin een mooie praktijkruimte en in de tuin een eigen plek voor Yuri en Bink.

 

Alles op één plek, dat was altijd al een droom en nu is die droom gewoon werkelijkheid geworden.

 

Ik verwelkom je graag op deze heerlijke plek!