Voor al mijn sessies geldt dat ik geen aanvullende informatie nodig heb.

Een sessie duurt een uur.

 

Ik stel me open voor jou en wat mag komen, dat komt.  

paramedisch consult

Tijdens deze sessie, voel ik waar we naar mogen kijken of geef je zelf aan waar je tegen aan loopt. Dit kunnen thema's zijn, zoals onzekerheid, niet gezien of gehoord voelen, eenzaamheid, angsten enz. 

Maar het kunnen ook klachten zijn, zoals oververmoeid zijn, hoofdpijn, buikklachten, last van je gewrichten enz. 

 

We maken dan contact met je thema of je klacht. Doordat je zelf mag voelen en ervaren, maak je een dieper contact met je zelf en kun je oude patronen of overtuigingen loslaten, die je niet meer nodig hebt. Ik begeleid je bij dit proces en ben de brug tussen jou, je innerlijke ik en je klacht of thema. Samen gaan we naar de kern of oorzaak van je klacht en thema. Door het onbewuste naar het bewuste te halen, maak je het voor jezelf inzichtelijk en kun je het gaan helen of loslaten. 

Het is een mooie reis naar binnen. 

spirituele coaching

Tijdens deze sessie, stel ik me in op jou. Op deze manier kan ik voelen wat jij voelt of ervaart en hoor of zie ik welke inzichten ik jou mag geven.

 

Deze heldervoelendheid kan ik op elk gebied inzetten, denk bijvoorbeeld aan relaties, je eigen persoonlijke ontwikkeling, (mis)communicatie met je kinderen of dieren, werkgerelateerde dingen enz. 

 

Wat er nu nodig is, komt door en daar mag je zelf mee aan de slag. Je leert kijken naar jezelf, je omgeving. Wat spiegelen zij mij en wat kan ik daar van leren? Ook komt vaak aan bod in welk patroon of (familie)systeem je zit.

Deze manier werkt effectief, je leert om anders naar situaties te kijken en daardoor kun je ander gedrag ontwikkelen. Je kunt de ander of de situatie niet veranderen, je kunt wel een bewuste keuze maken om zelf anders naar iemand of een situatie te gaan kijken. 

Iet sessie

Bij deze energetische behandeling maak ik ook contact met jou. Ook hier hoor, voel en zie ik dingen die op dat moment voor jou van belang zijn. Jij mag lekker liggen en daarbij de ontspanning ervaren die deze behandeling met zich mee brengt. Mensen geven aan zich heerlijk rustig en ontspannen te voelen als ik klaar ben. Ook hier krijg je handvaten en inzichten mee om zelf mee aan de slag te gaan. 

Iet sessie op afstand

Alles is energie. Wanneer ik me open stel voor jouw energie, dan maak ik contact en kan ik ook op afstand je een IET behandeling geven.

Het kan zijn dat je ver weg woont en niet in de gelegenheid bent om persoonlijk naar mij toe te komen.

 

Dit verloopt hetzelfde als de IET behandeling in de praktijk. Ik werk nu alleen op afstand. Alles wat ik dan doorkrijg schrijf ik op en dit mail ik naar je. Je kunt de vragen die je hebt, vooraf aan me mailen.

 

Iet sessie voor dieren

Bij een iet sessie met het dier, maak ik contact met het dier. Ik voel of hoor dingen die van belang zijn voor het dier of voor zijn baasje. 

Fotoreading voor mens of dier

Dit is een mooi voorbeeld van een goede foto voor een reading.
Dit is een mooi voorbeeld van een goede foto voor een reading.

Bij een fotoreading maak ik gebruik van een recente foto, waar alleen de persoon of dier op staat, waar het om gaat. Ik maak daar een verslag van en dat mail ik naar je. Na afloop plannen we nog een belafspraak in, om de reading door te spreken.

 

De fotoreading gebruik ik ook als intake voor het behandelen van kinderen. Deze reading gebruik ik dan als leidraad om de behandeling te starten. Het kan zijn dat ik dan eerst met een van de ouders start, in plaats van met het kind.

 

Een fotoreading kan ik ook voor dieren doen. Op deze manier krijg je inzicht in je dier, en laat hij zien waarom hij bepaald gedrag aan je laat zien. Dieren spiegelen hun baasjes namelijk ook. Ook dat zijn leermomenten voor de baas. 

Paardencoaching

Paarden zijn super sensitief en voelen ook haarfijn aan wat je gedrag of lichaamstaal laat zien. Ik ben de brug tussen jou en het paard. Wat wil hij je laten zien en hoe kun je het anders doen? Paarden zijn mooie leermeester, die ons heel veel kunnen leren.

 

Voor meer informatie, kun je de folder over het coachen met paarden lezen.  

Download
Folder coachen met behulp van het paard
Wil je meer lezen over coachen met paarden en hoe een sessie eruit ziet. Lees dan de folder.
folder.pdf
Adobe Acrobat document 841.5 KB

Workshops voor spirituele groei

Dit jaar wil ik gaan starten met workshops. Dit zit al een tijdje in mijn gedachten, maar dit jaar ga ik het op de kaart zetten. Met een klein groepje, minimaal 4 en maximaal 6 personen, wil ik de verdieping in gaan. Elke keer met een ander thema, met als doel om te groeien en naar jezelf te leren kijken.

Waarom doe ik wat ik doe en waar komt dat dan vandaan is de rode draad van deze workshops.

 

Houd de website in de gaten voor meer informatie. 

Maar welke sessie je ook bij me volgt, je gaat een proces van verandering in.

Een proces waarin jij jezelf,

maar ook je omgeving je uiteraard blijft uitdagen.

Als je dat leert zien, en ze als cadeautjes kunt gaan bekijken in plaats van last,

zal je gaan groeien en geluk en blijdschap gaan ervaren.

Vaak doen we al heel veel goed

en hebben we maar een klein duwtje in onze rug nodig…..

De kunst is om daar naar te gaan luisteren.

Ik neem je graag mee op je pad naar groei, ontwikkeling en een happy life.

Je bent het waard!

Ik ben geen (dieren) arts en zal dan ook geen diagnose stellen.

Lichamelijke klachten kunnen worden uitgesloten door een arts.

Reguliere en alternatieve zorg zijn een mooie aanvulling op elkaar.

En sluiten elkaar zeker niet uit.