Weer luisteren naar mijn Eigen Stem

De kerstvakantie is altijd een mooi moment om te evalueren en om vooruit te kijken. Wat wil je blijven doen, wat wil je veranderen of waar wil je mee stoppen. 

Ik neem je graag mee in mijn eigen terugblik op 2022 en wat er anders mag in 2023...

 

In 2014 startte ik mijn bedrijf en dat begon ik eigenlijk meer hobbymatig, alhoewel dat niet mijn doel was. Ik heb altijd gezegd:" als ik alle tijd die ik in school steek, in mijn eigen bedrijf steek, dat moet het wel gaan lopen ;) " 

En dat is gebeurd!

 

 

Inmiddels is het begin 2023 en is het een echt bedrijf geworden, dus dat vraagt ook om een andere aanpak, aangezien ik de enige werknemer ben, veel ideeën heb, intuïtief wil werken en benauwd wordt van een (te) volle agenda of om in een vast systeem te werken. Dat past niet bij mij, daar word ik niet gelukkig van, en dan gaat het uiteindelijk ten koste van mij en dat kan toch niet de bedoeling zijn, want ik ben echt wel geleid door mijn gidsen en helpers om dit te gaan doen, ik voel dat ik hier ben om anderen bewuster te maken en inzicht te geven, en dat is toch echt wat ik nu doen...alleen voelt die agenda soms zo vol....dus zou dan  de vorm hoe ik het nu heb ingedeeld, niet meer passen? 

 

Het is een oud systeem (geleefd worden) en oude systemen werken niet meer of staan op omvallen. Ik heb speelruimte nodig, tijd om te schrijven, mijn ideeën tot werkelijkheid maken. Ik mag "licht" gaan werken, want dat is mijn zielen pad: een lichtwerker zijn voor de nieuwe tijd. Ik mag je inzicht geven in hoe jij ook je licht mag verspreiden, licht(er) mag gaan werken en er mag zijn met al je facetten. 

Dat is wat ik kom doen hier, maar ook ik ben opgegroeid in het " oude " systeem, en dan is het heel makkelijk om je daar steeds in aan te passen. Dat is hoe ik het geleerd heb. 

 

Terwijl deze tijd juist is om systemen los te laten. We mogen ons weer herinneren wie we werkelijk zijn en wat we hier komen doen op aarde. Waarom heb je gekozen juist nu, voor deze tijd op aarde? 

We hoeven ons niet meer vast te zetten in die oude systemen. Iedereen mag zich vrij voelen, vrij om te spreken, vrij om te zijn wie je bent. En na dit inzicht, dat ik mij zelf ook (weer) vast had gezet in een systeem, mijn agenda, voel ik aan alles, dat het anders mag. Voor mij, maar ook voor jou. Ik help je op je pad, geef je inzichten, maar het eigenaarschap blijft bij jou. Jij mag het doen, jij mag je eigen pad belopen en voelen wat je nodig hebt en daar begeleid ik je bij, want dat is wat ik mag doen. 

 

Wat dat betekent voor jou is dat ik vanaf 9 januari de sessies anders ga indelen. Ik heb inmiddels zoveel ervaring, dat ik de sessies effectiever ga inzetten. Ik voel in wat er nodig is: een healing, een gesprek, of kijken naar je systeem. Op deze manier kan ik mezelf weer meer speelruimte geven, wat uiteindelijk voor iedereen een positief effect zal hebben. 

Ook kun je de sessie opnemen, op deze manier kun je het zelf thuis nog eens naluisteren of uitschrijven, want ook dat is helpend voor het proces om iets anders te gaan doen.

 

Ik wil ook gaan werken met thema ochtenden. Want juist als je met elkaar bent, kun je de energie van de groep zo mooi gebruiken, en ook dat is erg helend.

 

En uiteraard staan de workshops weer op de agenda. Maar ook hier wil ik graag nog nieuwe workshops aan toevoegen (leef jij je zielsmissie? )en een terugkom workshop voor als je mediumschap 1 & 2 hebt gevolgd. 

 

Ik wens je een heel mooi, liefdevol en gezond, maar bovenal: maak je dromen waar in 2023!

 

Liefs Judith