Mijn naam is Judith Bakker-Jaeqx, moeder van 3 kinderen en getrouwd met Mark.

Als kind en puber was ik al gevoelig voor sfeer en wilde ik graag anderen helpen. Hierbij liep ik mijzelf vaak voorbij en vond ik het moeilijk om mijn grenzen aan te geven. Ik kan wel zeggen dat ik echt een pleaser was, ik wilde de ander graag tevreden houden.

 

Nu zoveel jaren later is dat nog steeds het geval, maar ben ik bewuster geworden van mijn gedrag en maak ik juist gebruik van mijn hoog gevoeligheid. Doordat ik voel wat de ander nodig heeft, of in welk patroon je zit, komen we snel tot de kern. Ik ondersteun je om zelf stappen te gaan zetten, waarin je weer leert luisteren naar je eigen stem.

 

Net zoals ik dat zelf ook heb gedaan. In 2014 heb ik mijn baan als juf opgezegd en ben ik mijn eigen praktijk begonnen: Passie voor Paard en Kind. Ik heb veel kinderen geholpen, voelde me vrij en blij en heb geen moment spijt gehad van het starten van mijn eigen bedrijf.

 

Toch bleef ik het gevoel houden, dat ik nog niet helemaal gevonden had, waar ik naar op zoek was. Ik moest nog een drempel over, zo voelde het voor mij.

Ik kwam in aanraking met Marjan en ik volgde bij haar de IET cursussen. Met IET, Integrated Energy Therapy, werk je met energie en het is een  zachte, helende en ondersteunende methode.

 

In januari 2017 ben ik hard gevallen en liep daarbij een hersenschudding op. Ik weet nu inmiddels dat die val nodig was, om mijzelf weer in mijn eigen kracht te zetten. Ik had mezelf heel erg voorbij gerend in dienst van de ander. Mijn herstel duurde lang, maar heeft mij ook een inzicht gegeven. Ik ben me de laatste jaren steeds bewuster geworden van mijn    "lijntje met boven".

Dat uitte zich in het ontvangen van boodschappen voor mensen waar ik me voor open stel, soms in woord, soms in beeld als ook het oppikken van gevoelens en lichamelijke klachten. Deze sensitiviteit zet ik nu in om mens en dier te helpen.

 

Ik heb het gevoel dat ik nu naar buiten kom met mijn eigen stem. Dat wat ik voel of hoor juist belangrijk is en dat ik daar naar mag  luisteren en op kan vertrouwen. 

 

Ik wil je graag ondersteunen om ook jouw eigen innerlijke stem te zoeken, zodat jij ook weer kunt zijn wie je bent. Mooi en puur en in je eigen kracht!

Op de foto hieronder zie je Yuri, mijn co-coach. Yuri is een draver. En een echte kindervriend.

Hij is erg sensitief en kan heel goed aanvoelen, wat het kind nodig heeft.

Hij vindt het heerlijk om met kinderen te werken en hij heeft inmiddels al veel kinderen weer lekker in hun vel gebracht.


Op de foto hierboven zie je onze mini-Shetlander 

Bink. Wat een schatje om te zien, hij is nieuwsgierig en lief, maar soms ook een klein boefje. Hij kan je heel goed leren om je grenzen aan te geven.