Mijn naam is Judith Bakker-Jaeqx, ik woon samen met mijn gezin en onze dieren op deze prachtige plek in Hauwert. 

 

Ik ben een zeer sensitief en fijngevoelig persoon. Waar dat mij soms in de weg heeft gezeten, is dat nu mijn kracht en help ik er andere mensen mee. 

 

In 2014 ben ik mijn eigen praktijk begonnen: Passie voor Paard en Kind. Mijn passie voor paarden in combinatie met het werken met kinderen, voelde goed en ik voelde me heerlijk vrij en blij tussen de paarden. Ik heb geen moment spijt gehad van het starten van mijn eigen bedrijf. Nu had ik tijd om het kind echt te zien en om het echt verder te helpen op zijn of haar pad. 

 

Mijn eigen pad moet ik ook bewandelen en ja ook ik heb hier lessen te leren. Zo kwam ik in contact met Marjan. 

Bij haar volgde ik de IET (Integrated Energy Therapy) cursussen. Van haar leerde ik werken met de energie. Daarbij kreeg ik veel informatie en inzichten door voor degene die ik aan het behandelen was. 

 

In januari 2017 ben ik hard gevallen en liep daarbij een hersenschudding op. Ik weet nu inmiddels dat die val nodig was, om mijzelf weer in mijn eigen kracht te zetten.

Het was niet prettig, maar het heeft mij veel inzichten gegeven.

 

Hierdoor ben ik mij steeds meer gaan richten op het helpen van mensen vanuit mijn intuïtie en heldervoelendheid. Dat betekent dat als ik me open stel, ik kan voelen wat jij voelt of ervaart. Daarbij hoor of zie of voel ik dingen die jou een inzicht geven in jezelf. Ik hoor vaak van mijn cliënten, dat ze het fijn vinden dat ze niet alles weer zelf hoeven te vertellen, omdat ik al "weet" hoe het voor ze is. We gaan meteen naar de kern. Uitleggen is niet  nodig. 

 

Inmiddels krijg ik steeds meer volwassenen, gezinnen en dieren in mijn praktijk. Mijn praktijknaam heb ik daarom in 2018 veranderd in Je Eigen Stem. 

 

Door te luisteren naar je eigen innerlijke stem, gaan er deuren voor je open en leer je weer regie te nemen over je leven. Hoe mooi is dat! Ik help je graag, om je te leren om ook naar je eigen innerlijke stem te gaan luisteren, want die hebben we allemaal. 

  

Alleen vergeten we er soms naar te luisteren, waardoor we moeheid ervaren, ziek worden of allerlei obstakels op ons pad krijgen, waardoor we niet het leven hebben dat we graag zouden willen leven. Maar daar kun je zelf verandering in brengen, door weer de regie over je eigen leven te nemen. Om zo jezelf te ontmoeten en je weer nieuwe of andere bewuste keuzes kunt maken. Keuzes waar je blij van wordt. 

 

Lieve groet, Judith 

Op de foto hieronder zie je Yuri, mijn co-coach. Yuri is een draver. En een echte kindervriend.

Hij is erg sensitief en kan heel goed aanvoelen, wat het kind nodig heeft.

Hij vindt het heerlijk om met kinderen te werken en hij heeft inmiddels al veel kinderen weer lekker in hun vel gebracht.

 

Op de foto hierboven zie je onze mini-Shetlander 

Bink. Wat een schatje om te zien, hij is nieuwsgierig en lief, maar soms ook een klein boefje. Hij kan je heel goed leren om je grenzen aan te geven.