Ervaringen van anderen

Sinds de start van mijn praktijk in 2014, heb ik al heel veel kinderen, volwassen en dieren geholpen. Ik kan daar zelf natuurlijk van alles over vertellen, maar dat is privé en dus kan en wil ik dat niet zomaar delen.

Om toch een indruk te krijgen van hoe mensen het bij mij ervaren, en wat ik voor ze kan betekenen, heb ik een aantal mensen gevraagd om hun ervaring op te schrijven.


"Judith heeft mij ontzettend veel gebracht!

Ze heeft me geleerd om weer bij mijn gevoel te komen , te vertrouwen op mijn eigen intuïtie.
Jarenlang ben ik vooral bezig geweest om anderen te pleasen, maar daarbij dreef ik steeds verder weg van mezelf. Nu bewandel ik mijn eigen pad en kan ik steeds beter in mijn eigen kracht blijven staan. Judith geeft je een luisterend oor, handige tips en mooie inzichten, zodat je met jezelf aan de slag kan gaan en je problemen op kunt ruimen.
Super blij dat Judith op mijn pad is gekomen en ik heb dan ook al heel wat mensen naar haar toegestuurd die allemaal erg veel baat bij haar hebben.
Je kan voor verschillende problemen bij haar terecht.
Omdat ze zo gevoelig is, voelt ze feilloos aan wat er nodig is.

Maar haar allermooiste kwaliteit vind ik dat ze een mooi  , warm en super lief mens is. Zodra je binnenstapt voel je dat meteen! "


"Mijn dochter van 9 jaar was heel vaak boos. Op school was ze een meisje die keurig alles volgens de regels deed en thuis kwam dan alle spanning eruit en was ik de boxbal. Alsof ze boos was op mij terwijl ik diep van binnen voelde dat het anders zat. Ik kwam er niet doorheen. Hoe meer ik haar wilde helpen, hoe verder weg zij van mij rende. Ik wilde hulp!
Via een vriendin kwam ik bij Judith terecht. Ik stuurde een foto op en Judith deed een reading op afstand. Ik kreeg een verslag met daarin ontzettend veel herkenbaarheid. Ook leek het alsof sommige puzzelstukjes ineens in elkaar pasten.
Allereerst ben ik zelf naar Judith toe gegaan om mijn schuldgevoel t.o.v. mijn dochter te doorzien en op te ruimen. Daarna is Judith met mijn dochter aan de slag gegaan. Eerst eens lekker op de tafel en daarna ook een aantal sessies met Yuri. "Lessen" in gevoelens uiten, stevig staan en  voelen hoe het met je gaat. Spelenderwijs voelde ze hoe ze zich mocht uiten. Judith voelde feilloos aan wat ze nodig had en het voelde vanaf de eerste sessie vertrouwd. Mijn dochter had iedere keer dan ook weer zin om er naartoe te gaan. Inmiddels zie ik dagelijks een blij, vriendelijk en open meisje. We hebben samen veel plezier en de boosheid die er soms nog even is, lost zich snel weer op. Ook omdat ik haar het vertrouwen en liefde op dat moment kan geven. Dankzij Judith, met haar kracht van het "intunen" op de ander, geniet ik weer dagelijks van een fijne sfeer in ons gezin."

"Er is in een korte periode bij mij heel veel in mijn leven gebeurd, Judith heeft mij hierin geholpen gesteund en vooral een luisterend oor geboden. En mij al meer in mijn kracht gezet, en nog steeds, door mij te leren op mijn eigen gevoel en kracht te vertrouwen. Omdat Judith heel gevoelig is, voelt ze feilloos aan wat je nodig hebt. Als je bij Judith komt voelt het gelijk heel warm en vertrouwd aan. Ik ben heel blij dat je op mijn pad bent gekomen."


"Judith is een coach met enorme voelsprieten. Wanneer zij in haar praktijk aan het werk gaan "plugt" ze even in in jouw leven met de daarbij behorende patronen en emoties. Ze geeft je verheldering en inzichten in het hoe en waarom van jouw emoties, angsten en mogelijke blokkades waardoor je ze zelf kunt gaan doorvoelen en doorzien en kunt verwerken. Dat voelde voor mij als een soort opluchting waardoor ik het gevoel had weer verder te kunnen in het leven. Ik heb al meerdere volwassenen en kinderen doorgestuurd naar Judith. En ook zij beamen wat ik hierboven schrijf."


"Als anderen aan mij vragen wat Judith nu precies doet, vind ik dit lastig om te beantwoorden. Ik kan namelijk niet precies uitleggen wat en hoe ze het doet, maar ik weet wel wat het mij doet.

Allereerst is Judith een warme, lieve persoonlijkheid met heel veel inlevingsvermogen en een hele goede intuïtie. Het voelt fijn om bij haar in de buurt te zijn. De sfeer is heel goed.

Terwijl het lijkt alsof je gezellig met Judith zit te kletsen, valt het op dat je eigenlijk niet zoveel hoeft te zeggen of uit te leggen, want Judith weet exact wat je bedoelt en voelt, en beschrijft de mensen in jouw omgeving alsof zij deze al jaren kent en precies weet wat er in hen en jou omgaat. Wat ik ook heel bijzonder vind, is dat Judith de sessie op een bepaalde positieve manier stuurt, zodat je altijd voldaan weggaat. Ze oordeelt en veroordeelt niet.

Judith is niet te vergelijken met elke andere therapeut waar je keer op keer je verhaal moet doen. Ze zoomt op je in en geeft helderheid over het hoe en waarom van jouw denken en handelen en daarnaast geeft ze je waardevolle tips hoe je verder kunt.  

Intuïtief weet je dat wat Judith zegt, klopt.

Toch merk je dat het jouw eigen stem is die praat en Judith jou enkel begeleid om met jezelf in gesprek te gaan. Op deze manier helpt ze je op weg met de dingen waar je mee zit en de obstakels in je leven. Het lijkt een beetje op een “schoonmaakbeurt” van jezelf. Ik voel mij na een sessie altijd verlicht en zekerder van mezelf. Ik moet wel altijd even bijkomen, want de ervaring is elke keer zo intens en bijzonder.

Inmiddels gaan een aantal mensen uit mijn familie naar Judith en niemand komt teleurgesteld terug.

Ook al denk je dat je geen duidelijke reden heb om naar Judith te gaan, het zal je altijd goed doen. Ik ben in ieder geval erg onder de indruk van Judith zelf en het werk dat ze doet."


"Periodiek heb ik een afspraak met Judith. Ik werk als zelfstandige en Judith is voor mij een fijne coach waarmee ik heel goed kan klankborden. Haar helderziende vermogen is groot en heel gedetailleerd. Judith is sterk in het voorhouden van een spiegel. De sessies helpen mij met het inzichtelijk krijgen van eventuele blokkades, overtuigingen en welke levenslessen ik uit bepaalde situaties mag halen.

Als hoog sensitief persoon helpt ze mij te leren vertrouwen op mijn eigen “heldere” vermogen en hoe ik dit talent maximaal kan inzetten. 

Na een sessie met Judith heb ik altijd concrete handvatten waar ik weer mee verder kan en de sessies dragen bij aan het vergroten van mijn persoonlijke - en zakelijke ontwikkeling.

Bovenal is Judith een heel fijn, warm, integer persoon, die ik iedereen van harte aanbeveel."