Cursus

Energetisch Bewustzijn

We hebben allemaal onze lessen te leren en komen allerlei uitdagingen tegen in ons leven. Deze cursus gaat je inzicht geven in jezelf en je bewust maken van wie je werkelijk bent en wat je hier werkelijk komt doen. 

 

Deze cursus bestaat uit 5 lesdagen die verdeeld zijn over 5 maanden. Op deze manier ben je 5 maanden bezig met je persoonlijke ontwikkeling en krijg je tijd en ruimte om het geleerde te integreren in het dagelijks leven. 


Inhoud

Dit is een globale inhoud, omdat ik tijd en ruimte voor het groepsproces en de interesses die er zijn ook belangrijk vind. De cursus is interactief opgezet. 

Lesdag 1

Op de eerste lesdag gaan we vooral aan de slag met gronden en afschermen van jezelf. Je leert voelen welke vorm van afschermen bij jou past. En we gaan kijken naar je persoonlijke doelen: wie ben je en wat kom je hier doen? En hoe kun je deze doelen goed in gaan zetten, zodat het gaat stromen. 

Lesdag 2

Deze les gaan we ons richten op waarnemen. Wat kun je al waarnemen en hoe neem jij het beste waar, is dat middels voelen, zien of weten. We gaan werken met verschillende energievormen. 

Lesdag 3,4 & 5

In deze lessen gaan we ons richten op het opheffen van blokkades, werken met de nieuwe energie, gronden van een ruimte en energie voelen in een ruimte, hoe werkt het zelfhelend vermogen en je gedachtenkracht. 


Verder doen we elke lesdag meditaties en richten we ons op het goed verbinden met jezelf. Hoe kun je bij jouw energie blijven en de energie van een ander bij de ander laten. 

Wat levert het je op?

Je krijgt (meer) inzicht in jezelf, je gaat 5 maanden aan de slag met je persoonlijke doelen en je leert werken met de energie en je goed te verbinden met jezelf. Zo kom je (weer) in je eigen kracht, ga je keuzes maken die goed voelen voor jou en dat brengt je fysiek, mentaal en energetisch (weer) in goed in balans. 

Wanneer: 

25 januari

15 februari

14 maart

11 april 

16 mei

 

De nieuwe groep start: 

3 april 

24 april 

22 mei

12 juni

3 juli 


Tijd:

van 13 uur tot 17 uur

 

 

Waar:

Hauwert 125 in Hauwert

Kosten:

750,- euro (incl. btw)

 

Aanmelden:

je kunt een mailtje sturen naar judith@jeeigenstem.nl of via het contactformulier op de site.