INDIVIDUELE SESSIES


IN DE PRAKTIJK OF ONLINE

Een 1 op 1 sessie geeft je inzicht in jezelf en maakt je bewust van je patronen en je gedragingen. 

Dit kan op allerlei gebieden in je leven zijn. Thuis, op je werk, in je relatie om met je kinderen of familie. 

Je kunt in de praktijk komen of het kan online of telefonisch.

 

  • loop je vast op het gebied van werk, persoonlijke groei, relatie of communicatie 
  • ben je gewoon nieuwsgierig en wil je eens met een frisse blik naar je leven kijken 
  • ben je (hoog)sensitief en ervaar je dat als last of uitdaging
  • loopt je kind vast, of begrijp je elkaar moeilijk

 

Heb je iemand verloren en kun je je verdriet moeilijk een plek geven, ik kan contact maken met degene die is overleden en dat helpt je vaak weer verder in je rouwproces. 

 

Ik kan je tips en adviezen geven, waarmee jij weer verder kunt op je levenspad. Je weer de oplossing kunt zien, in plaats van de beren op de weg.

 

FOTOREADING


Een fotoreading doe ik meestal voor kinderen. Het kind hoeft dan niet bij mij in praktijk te komen, omdat ik dan via de foto de energie van het kind oppik. Je kunt een korte hulpvraag erbij zetten. Dan kijk ik wat er komt en op deze manier krijg je als ouder vaak een mooi inzicht of handvat waar het probleem vandaan komt. 

 

Kinderen zijn als spiegels. Dat betekent dat ze vanuit het gedrag wat ze laten zien, de ouder iets willen leren of meegeven. Als je bijvoorbeeld een kind hebt dat soms heel druk zijn, voel dan eens bij jezelf hoe druk jij van binnen bent. Of laat je aan de buitenkant iets anders zien dan dat je van binnen voelt? Dus het kan zijn dat ik na een fotoreading eerst iets met een van de ouders afspreek. 

 

Je kunt me een foto mailen waar je kind / dier of jijzelf alleen op staat, zodat ik alleen jouw energie oppik. Het is fijn als ik de ogen goed kan zien. En de naam van je kind erbij vermelden. 

 

Een fotoreading kun je ook zelf inplannen via de online kalender. 

PAARDENCOACHING


Je komt naar de praktijk en daar starten we de sessie. Daarna gaan we naar buiten om te kijken wat de paarden jou nog te "vertellen" hebben. Je gaat oefeningen doen, ik observeer en stel je vragen aan de hand van wat het paard aan mij laat zien. 

Paarden zijn heel sensitieve dieren, en tevens ook vluchtdieren. Zij moeten dus altijd alert zijn, omdat ze bij gevaar snel moeten kunnen schakelen. Als je dus met de paarden gaan werken, dan word je onderdeel van hun kudde en dan reageren ze op jou. Op jouw systeem en je gedrag. Ze willen je altijd helpen, maar hebben hier wel een vrije keus in. Ze kunnen dus kiezen of ze mee willen doen met de sessie. 

Vanuit ervaring zie ik dat ze het bijna altijd met zijn 3en doen, ze vullen elkaar mooi aan en ze werken met verschillende thema's, ze hebben allemaal hun eigen kwaliteit. 

 

 

 

 

 

 

Dit is Yuri, hij is groot, maar ontzettend lief en geduldig en zal je op een vriendelijke manier laten voelen wat er van binnen bij jou gebeurd. Hij is heel sensitief en vindt het fijn om van een afstand mee te doen in wat er gebeurd. Als hij komt, dan komt hij ook echt met een boodschap. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is de stoere Bink, klein van formaat, maar grootst in wat hij je laat zien. Hij houdt van knuffelen en poetsen, en is een kei om jou je grenzen te laten zien. Met zijn nieuwsgierigheid komt hij graag een kijkje bij je nemen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is Silver, de enige dame in de kudde. Verlegen en onzeker kwam ze bij ons, maar inmiddels stuurt ze de mannen aan. Ze is heel sensitief en ook echt op haar plek bij helpen van mensen, zij kan je ook je ook echt energie geven. Ze voelt als een paard dat reiki geeft.