workshops voor spirituele groei


Familiesystemen

Ik krijg vaak de vraag van mijn klanten, of ik ook cursussen geef. Dat heeft mij geïnspireerd om daar eens op in te gaan voelen.

Vragen waar ik zelf ook tegen aan ben gelopen en onderzocht heb, zou ik nu graag met behulp van workshops aan jou leren. 

 

Een van de workshops zal gaan over familiesystemen. Hoe werkt een familiesysteem? Sta je op de juiste plek in je systeem? Want als dat niet het geval is, dan kun je veel weerstand ervaren in je leven. Je kan het gevoel hebben dat het niet stroomt, dat je tegen een muur aanloopt of dat je niet begrepen wordt. 

 

In deze workshop gaan we kijken of hoe jouw systeem stroomt en wat je daar zelf aan zou kunnen veranderen. Welke patronen zitten in er in je familiesysteem en welke zou je graag willen doorbreken. 

 

Binnen je huidige gezin is het soms een hele uitdaging om de patronen van jouw gezin van herkomst te doorbreken, want niet alleen jij hebt een familiesysteem, maar je partner ook. Je neemt allebei je eigen bagage mee uit je systeem, dat maakt het soms heel uitdagend.

 

Ik neem je mee naar deze systemen, door er van een afstandje naar te kijken en te observeren wat er gebeurt om je inzicht te geven waarom je dingen doet zoals je ze doet. 

 

Nieuwsgierig geworden? Dan kun je je via de mail opgeven. De workshops zullen plaatsvinden op de woensdagochtend. 

Vanwege de corona-maatregelen, prik ik nog geen datum. Dus houd de website in de gaten.

Er staan nog meer workshops op de planning voor 2021...

  • Life is JOY: ontdek de kracht van je gedachten: in deze workshop neem ik je mee naar de kracht van je gedachten. Hoe je gedachten je kunnen blokkeren en belemmeren om vrij en gelukkig leven. Omdenken komt daarbij ook aan bod. 
  • De kracht van ademen, een les in ontstressen: Hoe kan je adem ervoor zorgen dat je meer ontspannen en relaxter in het leven komt te staan. Je adem is daarbij van groot belang. Als we ons meer richten op onze adem, dan gaan we als vanzelf naar binnen en kunnen we beter luisteren naar ons eigen innerlijke stem. 
  • Je hond als leermeester: tijdens deze workshop wil ik hondeneigenaren uitnodigen om hen te laten zien welke boodschappen je hond je wil laten zien. Je gaat met je hond op ontdekkingstocht, waarbij je veel over jezelf en je gedrag zal leren.