workshops voor spirituele groei

Het doel van deze workshops is ontwikkelen in je eigen spirituele groei en intuïtie. Doordat je met jezelf aan de slag gaat, kun je makkelijker contact gaan maken met je eigen gevoel en je innerlijk weten.  

Op die manier ga je ook beter voelen wat bij jou past, waar je blij van wordt en wat je hier werkelijk komt doen.

 

'Welke uitdagingen krijg je op je pad' en hoe kun je daar het beste mee omgaan. Daar heb je altijd een keuze in. 

Zoals je kunt lezen in het boek van Edith Eva Eger: niet de situatie waar je mee te maken krijgt is wat je vormt, maar hoe je er mee om gaat, dat is wat je vormt. 

 

Door het volgen van de workshops, krijg je mooie inzichten in jezelf, die je verder gaan helpen op je pad. 

Je kunt je inschrijven. De eerste start op woensdag 30 juni 2021. Het thema is familiesystemen.

 


Familiesystemen

Ik krijg vaak de vraag van mijn klanten, of ik ook cursussen geef. Dat heeft mij geïnspireerd om daar eens op in te gaan voelen.

Vragen waar ik zelf ook tegen aan ben gelopen en onderzocht heb, zou ik nu graag met behulp van workshops aan jou leren. 

 

Een van de workshops zal gaan over familiesystemen. Hoe werkt een familiesysteem? Sta je op de juiste plek in je systeem? Want als dat niet het geval is, dan kun je veel weerstand ervaren in je leven. Je kan het gevoel hebben dat het niet stroomt, dat je tegen een muur aanloopt of dat je niet begrepen wordt. 

 

In deze workshop gaan we kijken hoe jouw systeem stroomt en wat je daar zelf mee zou kunnen doen. Welke patronen zitten in er in je familiesysteem en welke zou je graag willen doorbreken. 

 

Binnen je huidige gezin is het soms een hele uitdaging om de patronen van jouw gezin van herkomst te doorbreken, want niet alleen jij hebt een familiesysteem, maar je partner ook. Je neemt allebei je eigen bagage mee uit je systeem, dat maakt het soms heel uitdagend.

 

Ik neem je mee naar deze systemen, door er van een afstandje naar te kijken en te observeren wat er gebeurt om je inzicht te geven waarom je dingen doet zoals je ze doet. 

 

Nieuwsgierig geworden?

 

De eerst volgende is op 

13 oktober


(Vol)


Deze workshop kost 75,- euro en

is inclusief koffie, thee en wat lekkers!

 


De workshops vinden plaats op de laatste woensdag van de maand

van 9 tot 12 uur

 

Agenda:

  • 13 oktober Familiesystemen
  • 27 oktober Life is Joy, de kracht van je gedachten

Life is joy

Ontdek de kracht van je gedachten

In deze workshop ga ik je leren wat de kracht van je gedachten is, en wat gedachten voor je kunnen doen. 

Dus:

  • denk jij ook wel eens in cirkeltjes?
  • is jouw glas ook vaker halfleeg dan halfvol?
  • ben je een doemdenker?
  • of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat gedachten voor je kunnen doen?

Ontdek dat positieve gedachten ervoor zorgen dat je blijer in je leven staat, dat je meer energie krijgt en dat je de kansen gaat zien, die er op je pad komen en dat je zelf kunt bepalen hoe je je wilt voelen!

 

Je leert dichter bij jezelf te komen, positiever in het leven te gaan staan, je leert omdenken en hoe je de dingen voor jezelf kunt visualiseren en manifesteren.

 

Interessant? Meld je nu aan via de mail. 

Deze workshop start op 

27 oktober  

en is van 9 tot 12 uur.

 

 

Deze workshop kost 75,- euro

en is inclusief koffie, thee en wat lekkers!


  • Life is JOY: ontdek de kracht van je gedachten: in deze workshop neem ik je mee naar de kracht van je gedachten. Hoe je gedachten je kunnen blokkeren en belemmeren om vrij en gelukkig leven. Omdenken komt daarbij ook aan bod.
  • Hondentraining: tijdens deze workshop wil ik hondeneigenaren uitnodigen om hen te laten zien wat je hond je spiegelt. Net als kinderen en paarden, spiegelen honden ook hun eigenaar. Dus bijvoorbeeld wat voor leider ben je of hoe communiceer je. Een hondentraining waar je het niet alleen gaat om zit, af en blijf...maar waar je jezelf en je hond je zal verbazen. Je gaat een diepere verbinding aan met je hond, waardoor je elkaar steeds beter gaat begrijpen. Voorwaarde is dat je hond wel al de basisoefeningen als zit, af en blijf moet beheersen.